Havneinfo

Vi byder alle velkommen til en ny spændende sæson​, hvor vi bl.a. kan oplyse, at Ebeltoft havn er udviddet med en ny 20 meter flydebro monteret med Y-bomme. Det har givet havnen ekstra 11 pladser og her under også 2 katamaran pladser.

Kom og ny atsmofæren, de lækre spisesteder samt de mange forretninger, som havnen byder på.

Vel mødt!

 


MobilePay

Betaling med MobilePay

I Ebeltoft havn kan du også betale med MobilePay, på MobilePay nr. 815795 og selvfølgelig modtager vi også visakort, dankort samt mange andre internationale creditcards. 

Men vigtigt er det at være særlig opmærksom på havnekontorets åbningstider, idet havnen ikke har egentlig betalingsautomater til betaling af havneafgifter, køb af kort til bad/sejlerrum, el m.v.

Klik her for at se havnekontorets åbningstider.


Blå Flag Ebeltoft Trafik og Lystbådehavn Blå Flag

 

Blå Havn

 

Som Blå Flag havn er der stor fokus på miljøet, sikkerheden og havnens faciliteter. Endvidere er det af stor vigtighed at havnen kan  bidrage med gode og saglige information til brugerne af havnen.

Alt dette er med til at beskytte såvel havnens miljø som omgivelserne, hvilket i sidste nede skal være med til at højne havnens standard til fordel for de enkelte brugere og besøgende.

I 2018 havde vi have ekstra fokus på vores vandsparekampagne, hvor vi satte ekstra ind på at opnå besparelser på vores vand. Læs mere om vandsparekampagnen på vores hjemmeside eller på opslagstavlen ved miljøstationen (kommer op på opslagstavlen ved sæsonstart)

Resultatet var at i 2018 brugte havnen i alt kun 700 m3.

Vi håber alle vil bidrage til Blå Flag ordningen. 

Er der forslag eller ønsker, der relaterer til Blå Flag, så giv endelig besked til havnekontoret eller via vores hjemmeside.

Hvis du er interesseret i at vide mere om Blå Flag ordningen, så er du meget velkommen til at gå ind på Frilufts Rådets hjemmeside eller du kan Klikke her .